Skicka styckegods, partigods och pallar

Man walking through storage facility

Tillsammans skapar vi det upplägg du önskar

Cargo containers
Ska du skicka enkelt styckegods eller har du udda gods som kräver särskilt omhändertagande?
Har du riktigt bråttom eller räcker det om varorna är framme imorgon?
Oavsett vilken av våra sex tjänster du väljer kan du alltid räkna med hög leveranssäkerhet, personlig service och snabb återkoppling.
Box icon

Skicka

Vår normala tjänst för inrikestransporter av paket, stycke- och partigods. Med SKICKA täcker vi stora delar av Sverige med endagstrafik, från Skåne i söder till Medelpad i norr. Det innebär att om du bokar sändningen hos ditt lokala OnRoad-kontor eller via Internet innan klockan 10:00* så levererar vi normalt nästkommande arbetsdag (måndag till fredag).
För längre transporter inom Sverige erbjuder vi två och tredagarsleveranser.
(Kontakta ditt lokala kontor för närmare information).

SKICKA innefattar stycke- och partigods.**
Timer clock icon

Skynda

Med SKYNDA erbjuder OnRoad garanterad distribution före klockan 12:00 dag 1 (på ordinarie leveransdag). Denna tjänst kan användas från Skåne upp till Medelpad*.
SKYNDA innefattar stycke- och partigods. **
* För att utnyttja produkten på uddaorter och norr om Medelpad, kontakta säljare.
** Förutsättning för bokning är densamma som vid bokning av produkten SKICKA, men vid bokning av SKYNDA ska alltid närmaste bokningskontor kontaktas.
Rocket icon

Ila

Ibland är det riktigt bråttom. Med ILA erbjuder OnRoad garanterad distribution före klockan 08:00 dag 1 (på ordinarie leveransdag). Denna tjänst kan användas från Skåne upp till Medelpad*.
ILA innefattar paket, stycke- och partigods.**
* För att utnyttja produkter på udda orter och norr om Medelpad, kontakta säljare.
** Förutsättning för bokning är den samma som vid bokning av produkten SKICKA men vid bokning av ILA ska alltid närmaste bokningskontor kontaktas.
Hand doing a peace sign-icon

Spara

Ibland har våra kunder behov av att skjuta på leveransen av godset. Kanske i väntan på samlastning eller på att det ska finnas plats på lagret. Med tilläggstjänsten SPARA mellanlagrar vi ditt gods på våra terminaler tills du vill ta emot det (max två veckor).
Loading pallet icon

Pallen

Vi har skapat en palltjänst för alla som INTE är störst. Vi vill att du även om du så bara ska skicka en pall ska känna att du får rätt service, pris och prioritering.
Med OnRoad-Pallen skickar du enkelt pallat gods från företag till företag, inom hela Sverige. Du kan lätt boka sändningen på nätet, utan krångliga frakthandlingar och vi kan hämta godset sent om det behövs. Kontentan är att OnRoad-Pallen är snabb, säker, enkel och effektiv.
Dartboard icon

Välja

Hos oss kan du få dina transporter exakt som det passar dig. Tillsammans skapar vi en lösning där du sätter ramarna och vi hittar lösningarna.