TILLSAMMANS SKAPAR VI DET UPPLÄGG DU ÖNSKAR

Har du standardtransporter eller är dina transportbehov utöver det vanliga? I grunden kan vi tillsammans skapa vilket upplägg du önskar för dina transporter. OnRoad är inte en fyrkantig transportpartner utan dina transporter styr vår verksamhet. Men allt är inte special och därför har vi paketerat våra produkter.

Pall

SKICKA

Vår normala tjänst för inrikes-transporter av paket, stycke- och partigods. Med SKICKA täcker vi stora delar av Sverige med endagstrafik, från Skåne i söder till Medelpad i norr. Det innebär att om du bokar sändningen hos ditt lokala OnRoad-kontor eller via Internet innan klockan 10:00* så garanterar vi leverans nästa arbetsdag (måndag till fredag). För längre transporter inom Sverige erbjuder vi två och tredagarsleveranser. (Kontakta ditt lokala kontor för närmare information). SKICKA innefattar stycke- och partigods.**

SKYNDA

Med SKYNDA erbjuder OnRoad garanterad distribution före klockan 12:00 dag 1 (på ordinarie leveransdag). Denna tjänst kan användas från Skåne upp till Medelpad*.

SKYNDA innefattar stycke- och partigods. **

* För att utnyttja produkten på uddaorter och norr om Medelpad, kontakta säljare.

** Förutsättning för bokning är densamma som vid bokning av produkten SKICKA, men vid bokning av SKYNDA ska alltid närmaste bokningskontor kontaktas.

ILA

Ibland är det riktigt bråttom. Med ILA erbjuder OnRoad garanterad distribution före klockan 08:00 dag 1 (på ordinarie leveransdag). Denna tjänst kan användas från Skåne upp till .Medelpad*.

ILA innefattar paket, stycke- och partigods.**

* För att utnyttja produkter på uddaorter och norr om Medelpad, kontakta säljare.

** Förutsättning för bokning är den samma som vid bokning av produkten SKICKA men vid bokning av ILA ska alltid närmaste bokningskontor kontaktas.

SPARA

Ibland har våra kunder behov av att skjuta på leveransen av godset. Kanske i väntan på samlastning eller på att det ska finnas plats på lagret. Med tilläggstjänsten SPARA mellanlagrar vi ditt gods på våra terminaler tills du vill ta emot det (max två veckor).

PALLEN

Vi har skapat en palltjänst för alla som INTE är störst. Vi vill att du även om du så bara ska skicka en pall ska känna att du får rätt service, pris och prioritering.

Med OnRoad-Pallen skickar du enkelt pallat gods från företag till företag, inom hela Sverige. Du kan lätt boka sändningen på nätet, utan krångliga frakthandlingar och vi kan hämta godset sent om det behövs. Kontentan är att OnRoad-Pallen är snabb, säker, enkel och effektiv.

VÄLJA

Hos oss kan du få dina transporter exakt som det passar dig. Tillsammans skapar vi en lösning där du sätter ramarna och vi hittar lösningarna.